• خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

    خشكشوئي و سفيدشوئي شركت خدمات تجارت

  • سال 1404؛ سرمايه گذاري براي توليد

    سال 1404؛ سرمايه گذاري براي توليد

  • محرم آمد و ماه عزا شد

    محرم آمد و ماه عزا شد

کاهش 40 درصدی میزان آب ذخیره در سدهای تهران

وزیر نیرو گفت: حدود 40 درصد آب ذخیره در سدهای تهران نسبت به سال گذشته کاهش یافته که این اقتضا می کند مردم صرفه جویی بیشتری داشته باشند.

حمید چیت چیان عصر دوشنبه در حاشیه چهل و دومین نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران، افزود: از ابتدای سال جاری واقعیات موجود در خصوص وضعیت آب شرب را با مردم در میان گذاشتیم و انتظار این است که تمام مردم در پاسخ به دعوت وزارت نیرو همکاری داشته باشند.
وی اضافه کرد: در سالهای گذشته تا آنجا که امکان داشت در اطراف تهران سد و تصفیه خانه احداث شد و شبکه توزیع توسعه یافت.
چیت چیان با بیان اینکه آب پنج سد به شهر تهران اختصاص دارد، گفت: برای اینکه آب شهر تهران را تامین کنیم در برخی مناطق تهران میزان آب تحویلی به کشاورزان را کاهش دادیم که این وضعیت پایداری نیست و انتظار داریم مردم در نحوه مصرف آب تجدیدنظر کنند.
گفتنی است، بارش کم در چند سال گذشته، همراه نبودن برنامه های لازم برای آبخیزداری، استفاده بی رویه از سفره های آب زیرزمینی و افزایش مصرف سبب شده زنگ خطر آبی در بسیاری از استان های کشور بویژه استان کرمان و اصفهان نواخته شود.

منبع: خبرگزاري جمهوري اسلامي
ساير مطالب اين گروه

بهره اي از كلام وحي

 

فَالِقُ الإِصْبَاحِ وَجَعَلَ اللَّيْلَ سَكَنًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ حُسْبَانًا ذَلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ
"سوره انعام آيه 96"
او شكافنده صبح است و شب را مايه آرامش و خورشيد و ماه را وسيله حساب قرار داده است، اين اندازه گيري خداوند تواناي دانا است.

اوقات شرعی

در محضر معصومين (عليهم السلام)

پيامبر صلي الله عليه و آله مَنْ عَمِلَ عَلى غَيرِ عِلمٍ ، ما يُفسِدُ أكثَرُ مِمّا يُصلِحُ ؛
پيامبر صلي الله عليه و آله هر كس كارى را بدون شناخت انجام دهد ، تباه كارىِ او بيشتر است از آنچه سامان مى دهد .
(تحف العقول ، ص 47)

طبيعت در آينه تصوير

site (23).jpg

مجله

آیا اینترنت بانک مطمئن است؟

به‌نظر می‌رسد در 5 سال اخیر نظر مردم در استفاده از اپلیکیشن‌ها کاملا عوض شده است. با این حال، استفاده کردن یا نکردن از برنامه‌های مخصوص انجام تراکنش‌های بانکی توسط کاربران، بستگی به نوع دستگاه مورد استفاده، بانک متصل به اپلیکیشن، شبکه‌ی ارتباطی و حتی محتویات داخل گوشی افراد دارد.

ادامه مطلب...

چرا صدای ضبط‌شده‌ی ما اینقدر متفاوت احساس می شود؟!

هر که تاکنون صدای خود را شنیده، می پرسد، آیا چیزی بدتر از این می شود که آدم صدای ضبط‌شده‌ی خود را بشنود؟ یا واقعا صدای من این طوریه؟
متأسفانه پاسخ مثبت است. وقتی به صدای خود گوش می کنید، آن صدا اثری از رسانایی استخوانی با خود ندارد.

ادامه مطلب...
شما اینجا هستید: Home پروژه هاي در حال انجام شركت خدمات تجارت مجله خبري کاهش 40 درصدی میزان آب ذخیره در سدهای تهران